Presse - Fageksperter i robotplæneklippere

Vores formål er at udbrede kendskabet til robotplæneklippere, og vi deler derfor gerne vores viden, indhold og ekspertise med medier og organisationer. Her finder du vores fageksperter og links til vores seneste presse henvendte artikler og undersøgelser.

Pressekontakt

Er du journalist, og mangler du ekspertviden omkring robotplæneklippere, kan du få hjælp af en fagekspert.

Pressemateriale

Robotplaeneklipper.dk udfører, analyserer og formidler undersøgelser til pressebrug - om danskernes køb, brug og tanker omkring robotplæneklippere. Brug gerne vores viden i din journalistik eller formidling.

Samarbejde

Er din målgruppe også haveinteresserede danskere? Vi samarbejder gerne med andre medier og virksomheder, hvis vi vurderer, at der gennem samarbejdet er potentiale for at udbrede kendskabet til robotterne.

Det er især indholdssamarbejde vi gør os meget i, men vi er åbne for at samarbejde på mange måder.

Anvendelse af Robotplaeneklipper.dk' indhold

Robotplaeneklipper.dk er opretshaver på alt indhold på vores medier som Robotplaeneklipper.dk, vores sociale medier mv. og stiller indholdet til rådighed til personligt brug. Du er velkommen til at linke såvel dybt som overordnet til robotplaeneklipper.dk.

Du er velkommen til at printe og kopiere til personlig brug jf. ophavsretslovens § 12. Ligeledes kan du referere og bruge korte citater efter gældende regler for god citatskik.

Ved brug, som ligger udover ovennævnte; foto, video, direkte brug af tekster, grafik, illustrationer, længere citater mv., SKAL der forud for brug, indhentes udtrykkelig skriftlig aftale fra Robotplaeneklipper.dk.

Seneste undersøgelser fra Robotplaeneklipper.dk

Robotplaeneklipper.dk undersøger løbende, hvad vi danskere mener om emnet. Alle undersøgelser er repræsentative og udarbejdet med spørgeskemaer opsat til besøgende på Robotplaeneklipper.dk. Nedenfor kan du gå på opdagelse i vores indhold.